I kēia hoʻoilo, ua hoʻomākaukau ʻo INOVATO i kēia alakaʻi hoʻoheheʻe ʻana i nā lako wai no ʻoe!

inoa

I.Pani i ka Lako Wai Poo

E ho'ōki i ka hoʻokomo ʻana i ka wai i loko o ka waihona impounding a i ʻole nā ​​​​mea hana hoʻopaʻa ʻē aʻe, e wehe i ka pahu puka puka, a hoʻokahe i ka wai.No laila, ʻaʻohe wai e komo i ka hale pahū.

II.E hoʻokahe i ka Pipe Nui ma ka Hale Pump

E wehe i ka pahu hoʻokahe i mālama ʻia i loko o ka hale pamu a hoʻokahe i ka wai kū o ka paipu nui mai kahi haʻahaʻa.

III.Hoʻokahe i nā mea hana ma ka Hale Pump

ʻO ka paila wai:

I mea e pale aku ai i ka maloo o ka wai kū e hoʻopōʻino i ka ʻōnaehana pahū a me ka paipu, e hoʻokahe i ka pā wai ma hope o kona hoʻohana ʻole ʻia.

Nā kānana:

1. kānana ʻai: wehe i ka pahu pahu a me ka pahu wai ma lalo, a hoʻokahe i ka wai.E nānā i ka mānoanoa o ke one quartz, e ʻoluʻolu e hoʻomaikaʻi i ke one inā ʻaʻole lawa e pale i ka hopena maikaʻi ʻole i ka maikaʻi o ka kānana.E ʻoluʻolu e hoʻomaʻemaʻe inā loaʻa nā haumia ma ka moena one.

2. kānana disc: E hoʻomaʻemaʻe mua i nā mea kānana disc, e hoʻomaʻemaʻe i ka kānana i loko, a ʻo ka lua e hoʻomaloʻo i ke sila plug me kahi lole palupalu a waiho ʻia.E nānā i ka ʻaʻahu o nā diski, hoʻomaloʻo a hōʻuluʻulu iā lākou inā ʻaʻole pono ke pani.

3. kānana Centrifugal: Wehe i ka pahu hoʻoheheʻe wai ma ka ʻaoʻao o ka pahu one, a hoʻomaʻemaʻe i ka sediment i loko o ka pahu me ka wai a hiki i ka hoʻokahe ʻana i ka wai maʻemaʻe.E hoʻokahe i ka wai i loko o ka pahu i ka hoʻoilo no ka pale ʻana i ka hau.

ʻO ka ʻōnaehana fertilizer: e ʻoluʻolu e pani i ka paila wai i ka wā e mālama ai.E wehe i ka lua i hoʻokomo ʻia i ka fertilizer i hoʻopili ʻia i ka paipu nui, a wehe pū i ka puka wai e hoʻomaha ai i ke kaomi.Inā ʻo ka mea hoʻopili mea hoʻomomona he pamu inject fertilizer me kahi pahu fertilizer plastic: e hoʻohana mua i ka wai maʻemaʻe e hoʻomaʻemaʻe i ka pahu a wehe a maloʻo.ʻO ka lua, holoi i ka pauma inject fertilizer, wehe i ka pama e like me ke kiʻi e pili ana, a wehe i ke kahawai wai e hoʻokahe wai.ʻO ke kolu, e mālama i ka pamu ma ka ʻaila hinu, hoʻomaloʻo i kēlā me kēia mea, a hoʻohui iā lākou.

IV.E hoʻokahe i ka Pipe Nui ma ka Filed

E wehe i ka lua wai i mālama ʻia ma nā wahi haʻahaʻa o ke kula a hoʻokahe i ka wai ma ka paipu nui.Inā ʻaʻohe kahawai wai ma nā wahi haʻahaʻa, e hoʻohana i kahi pamu liʻiliʻi e puhi i ka wai i loko o ke kahawai.

V.HoʻokaheKa Solenoid Valve

E ʻoluʻolu e mālama i nā ʻano ʻano like ʻolenā kīwī ʻōnaehana sprinklerma hope o ka hoʻokahe ʻana i ka wai i loko o ka paipu.No ka meakīpē solenoid sprinklerHe paʻakikī kona ʻano, ʻaʻole maʻalahi ka hoʻokahe wai piha, hiki ke hoʻokuʻu i ka valve ke hoʻonoho ʻia i waho me ka ʻole o nā ana insulation.E ʻoluʻolu e hana ia e like me kēia mau ʻanuʻu:

111. E 'olu'olu, e wehe 'oe i ka puka honua a me ka puka puka (e wili i ke kuapo i "wehe" me ka lima) ma hope o ka ho'okahe 'ana i ka wai i loko o ka paipu, i mea e pale aku ai i ka maloo o ka wai ku e poino ai ka pahu.

2. Pono nā kiwi i ho'okomo 'ia ma waho e ho'opa'a 'ia i nā mea antifreeze.

3.Pono e hoʻokuʻu ʻia ke kino valve a maloʻo i loko ma hope o ka hoʻokahe ʻana i ka wai i loko o ka paipu inā ʻaʻole i ana ʻia nā kiwi i kau ʻia ma nā wahi koʻikoʻi i pōʻino.

4. ʻAʻole ʻae ʻia ka hoʻopaʻa ʻana a i ʻole ka paʻi ʻana, e pale aku i ka pohā a me ka deformation.

5. Eʻoluʻolu e hoʻokomo i kēia mau valves i ka wā maikaʻi, a mai hoʻokomo iā lākou i ka hau hau, e pale i ka hau i loko o ka paipu e loaʻa ka hopena maikaʻiʻole i ka hana o ka valve.Inā ʻaʻole makemake ʻia ka valve, e hoʻāʻo e pale i ka hoʻokomo ʻana i ka hoʻoilo.Manaʻo pinepine mākou i kā mākou mea kūʻai aku e hoʻokomo i nā valve mai Malaki a ʻOkakopa.

akahele


Ka manawa hoʻouna: Dec-29-2023